Psykoterapi

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

Psykoterapi


 Forøg din livskvalitet

Nogle gange kører vi fast i livet eller bestemte situationer, oplever sorg eller har frustrationer, som vi ikke selv kan afklare. Det kunne være stress, angst, lavt selvværd, jalousi, samlivs-problemer, krise m.v. Her kan psykoterapi hjælpe. Gennem fokus på udviklings-muligheder - ikke "fejl og mangler" - kan den aktuelle situation forstås og ændres. De ubevidste forhindringer fjernes. Vækst og udvikling bliver  muligt. Jeg anvender oplevelsesorienteret psykodynamisk terapi.

Velkommen!Psykoterapi

Psykoterapi er samtalebehandling/-terapi hvor formålet er, at klienten via samtale med psykoterapeut opnår øget indsigt i sine egne tanke- og handlemønstre og derved forandre problematiske tanke – og handlemåder der f.eks. kan give sig udslag i angst, depression, problemer i parforhold, relationer til andre mennesker mv.


Der findes flere forskellige terapiretninger. Jeg arbejder med humanistisk/ oplevelsesorienteret terapi, hvilket er en retning det lægger vægt på at opleve og udtrykke undertrykte følelser, reaktioner og potentialer med fokus på den ligeværdige relation mellem terapeut og klient, samt en indfølende holdning hos terapeuten (humanistisk psykologi).Kvalificeret personbeskrivelse

Nogle af vores unikke træk og præferencer som mennesker er resultat af opvækst og nogle er medfødte. De medfødte er i sagens natur solidt forankret i vores personlighed og dermed et givet vilkår. Ved at opnå indsigt i personlighedstræk, præferencer og konfliktløsningsmåder kan psykoterapi  bedre tilpasses i form og indhold. Herudover vil vejen fremad forkortes på en kvalificeret måde. Med andre ord kan man undgå unødig psykoterapi ift. givne personlighedstræk, præferencer og konfliktløsningsmåder ved tidligt at have afdækket disse med velvaliderede værktøjer. Jeg anvender eksempelvis MBTI, NEO PI-R og TKI i denne sammenhæng.

Afklaring og ro

Jeg kan eksempelvis hjælpe dig med


  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Lavt selvværd
  • Svært ved at sige fra
  • Jalousi
  • Par-terapi
  • Selvudvikling
  • Forandringsprocesser
  • Trivsel på jobbet


Alt efter dine ønsker og behov anvender jeg afklarende, oplevelsesorienteret psykoterapi og anerkendte personbeskrivende værktøjer som MBTI, NEO PI-R, TKI m.m.

Ro og balance

Få ro og kom i balance i vores lyse og stemningsfyldte lokaler på molekanten ved Danmarks smukkeste fjord. Du vil med sikkerhed få inspiration og mere energi alene af at komme helt ned i gear i en god stol med fantastisk udsigt over fjorden og en velduftende kop kaffe i hånden.


Dette giver grounding og nærvær i nuet - et solidt udgangspunkt for din afklaring, inspiration og udvikling frem mod dine mål og drømme.Kontakt mig for aftale

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved