Kurser

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

Kurser


 Opnå resultater som aldrig før

Vores kursusrække tager udgangspunkt i kvalificeret personlig afklaring. Det vil sige, at du bliver bekendt med de præferencer og personlighedstræk, som du har og som dermed er et givet vilkår  for dig. Ikke at forstå disse som statiske, men mere som et kvalificeret udgangspunkt for din videre udvikling. Gennem at kende, anvende og udvikle disse får du indsigt og læring, som du får glæde af resten af livet. Du behøver ikke at tage kurserne i nogen bestemt rækkefølge, men det kvalificerede kendskab til dig selv gennem MBTI, NEO PI-R og LSP giver dig endnu større udbytte af redskaberne og metoderne, som vi tilbyder på de øvrige kurser.


De øvrige kurser handler  om, at du får redskaber og metoder til dels at opnå og fastholde klarhed, ro og balance og dels opnå dine mål og drømme. Nogle af kurserne er således med mental og følelsesmæssig afklaring og udvikling, nogle er med meget konkrete redskaber og metoder og nogle er direkte målrettet helbred, sundhed og trivsel.


Herudover kan vi tilbyde spændende "superbruger"-kurser inden for stress og sundhedsfremme på arbejdspladsen.


Fælles for alle vores kurser er, at de tager udgangspunkt i nærvær i nuet, fokus på det væsentligste og velvaliderede værktøjer i kombination med solid kompetence. 


Vi glæder os til se dig!Kursusrække

Vi udbyder følgende kurser:

 • Kend dine præferencer, personlighedstræk og læringsstil
 • Nærvær i nuet
 • Det væsentlige i fokus
 • Sæt og nå din mål
 • Personlig handlekraft og effektivitet
 • Personlig power
 • Stresshåndtering
 • 7-PATH® selvhypnose
 • Sense of Coherence
 • Din personlige sundhedsprofil og -plan


Herudover kan vi uddanne dig til

 • Stress Coach
 • Sundhedspilot®  - for sundhedspersonale
 • Sundhedspilot®  - for personaleansvarlige og andre med interesse

 Praktiske forhold

Vores kurser er 2 dages kurser. Dette giver ro og tid til, at de nye indsigter og aha-oplevelser bundfældes. Herved er den  blivende effekt markant større - altså indsigt, (livs)kompetence og inspiration du får glæde af resten af livet.  Forplejning i kursustiden står vi for. Vi kan være behjælpelige med at finde overnatning.  Du bør medbringe tøj til udendørs brug, da alle vores kurser indeholder udendørsaktiviteter. Der er minimum 10 og maksimalt 20 deltagere på et hold.Validerede redskaber, metoder og videnskab

Vi anvender kun validerede værktøjer som MBTI, NEO PI-R, TKI, LPS, gennemprøvede metoder indenfor læring, coaching og facilitering samt nyeste resultater inden or ledelse, organisation, psykologi, lægevidenskab og koblingerne her imellem. Du får således kun  solide, relevante, opdaterede og inspirerende kurser hos os.

Klarhed, ro og balance

Vi indgår i mange sammenhænge og sfærer hver dag. Det centrale i alle disse er mellemmenneskelige interaktioner og relationer. Det betyder, at vi dels skal være kloge på os selv, hinanden og hvordan vi interagerer.


For at opnå dette kan vi med fordel starte med os selv - altså starte med personlig klarhed, ro og balance. Og dernæst søge at forstå andre og hvordan vi interagerer.


Det er det, vi arbejder med på vores kurser. Vi glæder os til at se dig!"Klarhed, ro og balance er bare en tanke væk"


En helt særlig oplevelse

Få en helt særlig oplevelse i vores fantastiske kursus- og konferencefaciliteter på molekanten ved Danmarks smukkeste fjord.


Du vil med sikkerhed få inspiration og mere energi alene af at komme helt ned i gear af den friske luft ved vandkanten og den efterfølgende velduftende kop kaffe i hånden i en god stol med fantastisk udsigt over fjorden.


Dette giver grounding og nærvær i nuet - et solidt udgangspunkt for ny indsigt, inspiration og udvikling du opnår på det kursus, du deltager i.


Dette giver særdeles udbytterige forløb med blivende effekt, langvarig inspiration og højt energiniveau.


Det bliver ikke meget bedre.


- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved