Hypnoterapi

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

Hypnoterapi


 Find svarene i din underbevidsthed

Har du længe og ihærdigt forsøgt at ændre nogle af dine vaner eller arbejdet med dine overbevisninger uden at komme ud af stedet? Så kunne hypnose være løsningen. Hypnose er en tilstand af skærpet, fokuseret opmærksomhed, hvor man er ekstra modtagelig for forslag. Det er derfor muligt at påvirke underbevidstheden og ad den vej ændre uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger. Jeg arbejder med 5-PATH® hypnoterapi og 7-PATH® selvhypnose, som begge giver dig dyb logisk og følelsesmæssig indsigt. Velkommen!Hypnoterapi

Hypnose er en naturlig bevidsthedstilstand, som vi mennesker oplever mange gange. F.eks. når vi er fuldt optagede og fokuseret på noget som f.eks. når vi ser TV, kører på motorvejen, falder i staver, laver havearbejde, mv. Alle sunde og raske mennesker som kan følge instruktioner kan blive hypnotiseret, hvis de ønsker det. Man kan ligeledes selv komme ud af hypnose når man selv ønsker det. Man er hele tiden ved bevidsthed, vågen og i kontrol.


For at få en vedvarende forandring i forhold til din problemstilling er det hensigtsmæssigt at gå igennem et forløb, der understøtter processen og hvor du kommer i dybden i forhold til problemstillingen. Forankringen af ændringerne sker netop gennem  repetition samt øget forståelse af problemstillingen. Dette vil du opnå med enten et 5-PATH® forløb eller et 7-PATH® forløb.5-PATH®

5-PATH® hypnoterapi er en særlig form for hypnoterapi, som er skabt på grundlag af de bedste teknikker fra hypnose og hypnoterapi og som er kombineret med avancerede, moderne teknikker i ét effektivt system.


5-PATH® hypnoterapi kan hjælpe dig med mange ting - bl.a. reducere stress, give  bedre søvn, forbedre dit humør og fremme positive tanker, blive mere tålmodig, selvsikker og overvinde frygt samt fjerne dårlige vaner og uhensigsmæssige  overbevisninger,.


Skaberen Calvin D. Banyan, Tustin USA, er kendt for sin meget systematiske, detaljerede og rationelle tilgang til hypnosefaget. Han har med 5-PATH® hypnose skabt et universelt hypnosesystem der er meget struktureret og effektivt.


Det er et procesorienteret system, hvorfor jeg typisk anbefaler,  at man, til de fleste problemstillinger, vælger et standardforløb på 5 sessioner á 2 timer pr. session for at understøtte at effekten af hypnoterapien er langvarig og helst permanent. Man kan evt. forstærke forandringen yderligere ved opfølgning 3-6 måneder senere med en enkelt session á 2 timer. 

7-PATH® selvhypnose

7-PATH® selvhypnose er også udviklet af Calvin D. Banyan og er et nyt redskab til selvudvikling.  7-PATH® er ligesom 5-PATH® et forløb, men 7-PATH® kan du tage  både som et individuelt forløb med 5 sessioner á 1 time og som kursus over 3  eller 4 gange á 2 timer (henholdsvis grundkursus og udvidet kursus).


7-PATH® selvhypnose kan ligesom 5-PATH® hjælpe dig med mange ting - bl.a. reducere stress, give  bedre søvn, forbedre dit humør og fremme positive tanker, blive mere tålmodig, selvsikker og overvinde frygt samt fjerne dårlige vaner og uhensigsmæssige  overbevisninger.


Med andre ord fjernes gammel mental programmering, som står i vejen for dine mål og drømme og i stedet bliver der plads til ny og posititv programmering i stedet.


På et 7-PATH® selvhypnose-kursus bliver du introduceret til ”Secret Languages of Feelings”, skrevet af Calvin D. Banyan samt en grundlæggende viden om sindet, som vi tager udgangspunkt i, når vi arbejder med hypnose.Kvalificeret personbeskrivelse

Nogle af vores unikke træk og præferencer som mennesker er resultat af opvækst og nogle er medfødte. De medfødte er i sagens natur solidt forankret i vores personlighed og dermed et givet vilkår. Ved at opnå indsigt i personlighedstræk og præferencer kan  hypnoterapien give endnu større resultater. Herudover vil din vej til din nye tilstand forkortes på en kvalificeret måde. Med andre ord kan man undgå unødig hypnoterapi ift. givne personlighedstræk og præferencer ved tidligt at have afdækket disse med velvaliderede værktøjer. Jeg anvender eksempelvis MBTI og NEO PI-R i denne sammenhæng.


Dyb indsigt og nye veje

Jeg kan hjælpe dig med eksempelvisJeg anvender 5-PATH®, som er et avanceret, moderne og strukteret hypnosesystem. Dette giver dig dyb indsigt i den problemstilling, du vil arbejde med - både på det logiske og det følelsesmæssige plan. Til dit videre arbejde eller i kursussammenhæng anvender jeg 7-PATH® selvhypnose.


Alt efter dine ønsker og behov kan også anerkendte personbeskrivende værktøjer som MBTI, NEO PI-R m.fl. anvendes.

Ro og balance

Få ro og kom i balance i vores lyse og stemningsfyldte lokaler på molekanten ved Danmarks smukkeste fjord. Du vil med sikkerhed få inspiration og mere energi alene af at komme helt ned i gear i en god stol med fantastisk udsigt over fjorden og en velduftende kop kaffe i hånden.


Dette giver grounding og nærvær i nuet - et solidt udgangspunkt for din afklaring, inspiration og udvikling frem mod dine mål og drømme.Kontakt mig for aftale

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved