Coaching

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

Coaching


 Kvalificeret  genvej til dine mål og drømme

Opnåelse af nye mål, uønsket aktuel situation eller behov for forandring kan nogle gange kræve det ypperste af dig. Med nærværende coaching og de rigtige værktøjer kan den nye ønskede situation hurtigere og mere effektivt nås. Natuligvis ikke uden arbejde og lidt sved på panden. Men så meget desto mere tilfredsstillende. Min tilgang er proces-, tillids- og helhedsorienteret coaching med anvendelse af effektive coaching-værktøjer og kvalificeret person-beskrivelse tidligt i forløbet.   

Velkommen!Coaching

Coaching er en anerkendt metode til faglig og personlig udvikling. Coaching er oprindeligt et begreb, der tog udgangspunkt i sportsverdenen, men som siden har udviklet sig til anvendelse i både erhvervslivet og privatlivet. Coaching har til opgave at skabe læring, refleksion og udvikling og tager udgangspunkt i nuet, er fremadrettet og ønsker at nå frem til en løsning.


Coaching kan støtte dig i at skabe forandring i dit liv, se muligheder frem for begrænsninger og støtte dig i at opnå mål, du tidligere ikke troede var mulige at nå. Coaching er en specifik metode/ teknik til at frigøre potentialet i dig. Det er et stærkt redskab der understøtter dit ønske om forandring. Coaching er ikke rådgivning, men en spørgeteknik som støtter dig i at finde frem til dine ønsker og drømme, afdække dine ressourcer og støtte dig til konkret handling. Du er dig, der har svarene, mulighederne og ressourcerne. Jeg hjælper blot med at facilitere svarene via anerkendende og udfordrende spørgsmål.


Jeg anbefaler at du får flere coachingsamtaler over en periode, da et coachingforløb er en proces hvor du løbende får nye indsigter og erfaringer samt får mulighed for at justerer på eventuelle planer eller hindrende overbevisninger undervejs.Kvalificeret personbeskrivelse

Nogle af vores unikke træk og præferencer som mennesker er resultat af opvækst og nogle er medfødte. De medfødte er i sagens natur solidt forankret i vores personlighed og dermed et givet vilkår. Ved at opnå indsigt i personlighedstræk, præferencer og foretrukken læringsstil kan  coachingen  bedre tilpasses i form og indhold. Herved vil vejen til dine mål og drømme forkortes på en kvalificeret måde. Med andre ord kan man undgå unødig coaching ift. givne personlighedstræk, præferencer læringsstil ved tidligt at have afdækket disse med velvaliderede værktøjer. Jeg anvender eksempelvis MBTI, NEO PI-R og LSP i denne sammenhæng.


Inspiration og energi

Jeg kan eksempelvis hjælpe dig med


  • Afklaring af mål og drømme
  • Opnåelse af nye mål
  • Fokusering på det væsentlige for dig
  • Større personlig effektivitet
  • Forandringsprocesser
  • Opløsning af dilemmaer
  • Karrierevalg


Alt efter dine ønsker og behov anvender jeg afklarende og inspirerende proces-, tillids- og helhedsorienteret coaching og anerkendte personbeskrivende værktøjer som MBTI, NEO PI-R, TKI m.m.

Ro og balance

Få ro og kom i balance i vores lyse og stemningsfyldte lokaler på molekanten ved Danmarks smukkeste fjord. Du vil med sikkerhed få inspiration og mere energi alene af at komme helt ned i gear i en god stol med fantastisk udsigt over fjorden og en velduftende kop kaffe i hånden.


Dette giver grounding og nærvær i nuet - et solidt udgangspunkt for din afklaring, inspiration og udvikling frem mod dine mål og drømme.Kontakt mig for aftale

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved