Privat

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

PSYCH-K


Positive overbevisninger giver succes

Oplever du nogle gange, at du selv er din egen største udfordring ift. at nå de mål og det liv, du ønsker? Dette kunne hænge sammen med dine overbevisninger, som er med til at skabe din virkelighed og -  hvis de er begrænsende – indskrænke dine muligheder. PSYCH-K® er en enkel og effektiv metode, der støtter dig i at ændre dine underbevidste overbevisninger. Metoden  balancerer dine overbevisninger til at være støttende og positive, hvorved de ønskede forandringer sker.

Coaching


Genvej til dine mål og drømme

Opnåelse af nye mål, uønsket aktuel situation eller behov for forandring kan nogle gange kræve det ypperste af dig. Med nærværende coaching og de rigtige værktøjer kan den nye ønskede situation hurtigere og mere effektivt nås. Natuligvis ikke uden arbejde og lidt sved på panden. Men så meget desto mere tilfredsstillende. Min tilgang er proces-, tillids- og helhedsorienteret coaching med anvendelse af effektive coachingværktøjer og kvalificeret personbeskrivelse tidligt i forløbet.

Psykoterapi


Forøg din livskvalitet

Nogle gange kører vi fast i livet eller bestemte situationer, oplever sorg eller har frustrationer, som vi ikke selv kan afklare. Det kunne være stress, angst, lavt selvværd, jalousi, samlivs-problemer, krise m.v. Her kan psykoterapi hjælpe. Gennem fokus på udviklings-muligheder - ikke "fejl og mangler" - kan den aktuelle situation forstås og ændres. De ubevidste forhindringer fjernes. Vækst og udvikling bliver  muligt. Jeg anvender oplevelsesorienteret psykodynamisk terapi. 

Hypnoterapi


Find svarene i  din underbevidsthed

Har du længe og ihærdigt forsøgt at ændre nogle af dine vaner eller arbejdet med dine overbevisninger uden at komme ud af stedet? Så kunne hypnose være løsningen. Hypnose er en tilstand af skærpet, fokuseret opmærksomhed, hvor man er ekstra modtagelig for forslag. Det er derfor muligt at påvirke underbevidstheden og ad den vej ændre uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger. Jeg arbejder med 5-PATH® og 7-PATH® hypnoterapi, som giver dig  gode resultater.

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved