Om os

                                      

ONLINE BOOKING       KONTAKT

Om os


 Kvalificeret  genvej til mål og drømme

Ro, neutralt nærvær i nuet og det væsentlige i fokus er helt centralt for os. Vi ser dette som dels en tilstand og dels et udgangspunkt for realisering af mål og drømme. Ikke mål baseret på ønsketænkning men autentiske ønsker. Ikke drømme baseret på påtagede visioner men fuld oprigtighed overfor sig selv og en intuitiv fornemmelse for retningen.


Det kræver, at vi forholder os til hele os selv. Også de uønskede sider. Konfrontation med uønskede sider af os selv kan være ubehagelig. Vi forsøger at glemme og overdøve disse med alle livets opgaver, at blive set og hørt og ubetydelige forskelle mellem mennesker. De uønskede sider fortrænges til en plads i baggrunden af bevidstheden.


Gennem erkendelsen og anerkendelsen af uønskede sider slipper vi af med ønsketænkning om fremtiden og modstanden mod det uønskede. Altså ro og accepterende nærvær i øjeblikket. Det fulde jeg realiseres med bevidste og kvalificerede valg. De autentiske mål kan opnåes og de oprigtige drømme indfries. Dette frigør og giver energi. Energi som giver mere inspiration, livfuldhed og større handlekraft.


Denne proces kræver - og fortjener - ro, tid, respekt, nærvær og velvaliderede værktøjer i kombination med solid kompetence. Det er det, du får hos os.


Vi glæder os til se dig!Kontakt

Significantia

Brogade 9

9560 Hadsund


kontakt@significantia.dk

+45 70 22 70 32

Ro og balance

Få ro og kom i balance i vores lyse og stemningsfyldte lokaler på molekanten ved Danmarks smukkeste fjord. Du vil med sikkerhed få inspiration og mere energi alene af at komme helt ned i gear i en god stol med fantastisk udsigt over fjorden og en velduftende kop kaffe i hånden.


Dette giver grounding og nærvær i nuet - et solidt udgangspunkt for din afklaring, inspiration og udvikling frem mod dine mål og drømme.Har du spørgsmål? - så kontakt os endelig!

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved