Stress, angst og depression

Hypnose mod stress, angst og depression

 

Din underbevidsthed hjælper dig med at få mere overskud, tryghed og balance i dit liv

 

Stress, angst og depression hænger ofte sammen. Det er vigtigt at reagerer på symptomerne så tidligt som muligt. De fysiske og psykiske symptomer er kroppens måde at fortælle dig at du er nødt til at forholde dig til dine tanker og følelser, lære at navigerer efter dem og evt. ændre vaner og overbevisninger. Det kan være gamle fastlåste følelser og/eller din nuværende livssituation, der påvirker dig negativt. Vi arbejder med det, der er vigtigt i din situation. Tag første skridt i dag og tilmeld dig med det samme. Velkommen!

 

 

Lægevidenskabeligt dokumenteret

Lægevidenskabelig forskning har over tid vist, at hypnose/hypnoterapi kan afhjælpe stress og angst. Undersøgelser viser således, at hypnose dels reducerer stress som følge af kronisk belastning eller Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD) og dels reducerer stress ifm. præstationer, eksamen, behandlinger m.m. Også på det kropslige plan er hypnoterapi vist at bedre eksempelvis spisevaner og immunsystemet.

 

 

Stress

Stress giver ofte fysiske eller psykiske symptomer. De fysiske symptomer kan være hjertebanken, hovedpine, mavepine, forhøjet blodtryk, nedsat immunforsvar mv. De psykiske symptomer kan give irritabilitet, nedsat hukommelse, koncentrationsbesvær, utilstrækkelighedsfølelse, angst mv. Stress kan ligeledes føre til depression.

 

 

Angst

Angst er en meget ubehagelig følelse, som kan blive en stor barriere i ens liv. Der er mange forskellige former for angst. Det kan være angst for specifikke ting som flyskræk, højdeskræk eller mere generaliseret angst som social angst og panikangst.

Symptomer på angst kan være, uro, anspændthed, bekymringstanker, hjertebanken, man sveder, ryster på hænderne, bliver tør i munden, får trykken for brystet, åndenød, kvælningsfornemmelser, svimmelhed, frygt for kontroltab mv. Denne tilstand af angst gør, at nogle mennesker så vidt muligt undgår situationer, der forstærker eller udløser angsten. Dette kan reducere livskvaliteten væsentligt.

 

 

Depression

Depression er udbredt i Danmark og den kan være let, middelsvær eller i så svær grad at medicin er nødvendigt. Typiske symptomer er tristhed, manglende lyst og interesse for daglige aktiviteter, hukommelses- og koncentrationsbesvær, nedsat energi, mindre selvtillid, skyldfølelse, vægttab eller vægtforøgelse samt tanker om død og selvmord.

 

 

Hypnose giver dig svar og handlingsmuligheder

Hypnoterapi er et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig til at finde den bagvedliggende årsag til din stress, angst eller depression. Her arbejder vi med det underbevidste sind, hvor alle vores overbevisninger og vaner ligger. Og skaber indsigt samt neutraliserer de ubehagelige og uhensigtsmæssige følelser, de bidrager til at udløse stress, angst og depression.

 

 

Hypnose - du bruger det allerede hver eneste dag

Hypnose er en naturlig bevidsthedstilstand, som vi mennesker oplever mange gange. F.eks. når vi er fuldt optagede og fokuseret på noget som f.eks. når vi ser TV, kører på motorvejen, falder i staver, laver havearbejde, mv. I denne tilstand er der god og dyb kontakt mellem det bevidste og det underbevidste. Vi kender det alle fra blandt andet at pludselig kommer løsningen på en udfordring helt af sig selv. Undersøgelser viser endda, at de fleste gode idéer og opfindelser er kommet i bruseren eller på vej til/fra arbejde.

Alle sunde og raske mennesker som kan følge instruktioner kan blive hypnotiseret, hvis de ønsker det. Man kan ligeledes selv komme ud af hypnose, når man selv ønsker det. Man er hele tiden ved bevidsthed, vågen og i kontrol.

 

 

En lille - men meget vigtig - investering i resten af dit liv

For at få en vedvarende forandring af dine vaner og tanker i forhold til stress, angst og depression, er det vigtigt, at du kommer i dybden og får forankret ændringerne ved repetition og øget forståelse af de bagvedliggende mekanismer. Vi anvender derfor det avancerede, moderne og strukturerede 5-PATH® hypnosesystem. Forløbet består af 5 sessioner á 2 timer, hvor du opnår dyb indsigt og mulighed for at ændre både dine vaner og tanker på såvel det logiske som det følelsesmæssige plan. Du tænker måske, at det er en del ressourcer at anvende på dette. Isoleret set måske ja. Men i forhold til resten af dit liv, hvor du har mere overskud, har større glæde, er mere tryg og har større balance i dit liv, er det en meget lille investering. Måske endda ubetydelig.

Bare 10 timer ændrer dit liv

Forløbet består af 5 sessioner á 2 timer

Forløbet er bygget op om 5-PATH® hypnosesystemet og består derfor af sessioner á 2 timer.

 

5-PATH® er et avanceret, moderne og strukteret hypnosesystem. Dette giver dig dyb indsigt i din stress, angst eller depression og hvordan disse kan ændres - både på det logiske og det følelsesmæssige plan.

 

 

 

Tilmeld dig via webform her

(du skal kun angive navn, e-mail og tlf.-nr.)

 

Vi kontakter dig derefter inden for 2 arbejdsdage mhp. aftale af tidspunkt.

 

Hvis du tilmelder dig via vores webform får du 5% rabat og sparer 300 kr. - du betaler 5.700 kr.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du naturligvis også kontakte os på e-mail (klik her) eller telefon 70 22 70 32.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig via webform her

(du skal kun angive navn, e-mail og tlf.-nr.)

 

Vi kontakter dig derefter inden for 2 arbejdsdage mhp. aftale af tidspunkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig via webform her

(du skal kun angive navn, e-mail og tlf.-nr.)

 

Vi kontakter dig derefter inden for 2 arbejdsdage mhp. aftale af tidspunkt.

 

 

 

 

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved