Slank med Hypnose

Slank med Hypnose

 

Din underbevidsthed hjælper dig med at forblive slank resten af dit liv

Er du træt af slankekure, stram-dig-så-op planer og nytårs-forsætter, som ikke lykkes? Og vil du hellere lade din underbevidsthed gøre arbejdet for dig? Så er hypnoseforløbet Slank med Hypnose det rigtige valg. Hypnosen påvirker din underbevidsthed og ad den vej ændrer du dine uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger. Herved bliver dit vægttab permanent og dette på en afslappet og behagelig måde. Tag første skridt i dag og tilmeld dig med det samme. Velkommen!

 

 

 

Lægevidenskabeligt dokumenteret

Lægevidenskabelig forskning har over tid vist, at hypnose/hypnoterapi kan give vægttab. Undersøgelser viser således, at hypnose dels alene kan give vægttab og dels sammen med andre tiltag som kostændringer og motion kan forøge vægttabet for de grupper, som også fik hypnose. Endvidere er det vist, at hypnose udover state-of-the-art medicinsk behandling giver bedre diabetes-kontrol med mere stabile blodsukre og reduceret forekomst af komplikationer i kredsløbet.

 

 

Hypnose giver dig svar og handlingsmuligheder

Kost og motion er naturligvis helt centrale elementer i vægttab. Men når nu vi godt ved dette - hvorfor spiser vi så bare ikke det rigtige og og hvorfor motionerer vi ikke bare? Dette kan vores underbevidsthed svare os på. Den er bare vanskelig at komme til. Her kommer hypnose/hypnoterapi ind i billedet. Gennem hypnose/hypnoterapi får du svarene på, hvorfor slankekurene, stram-dig-så-op planer og nytårs-forsætter ikke lykkes. Gennem et struktureret og solidt forløb med 5-PATH® får du adgang til din underbevidsthed og svarene på, hvordan du bliver slank. Og hvordan du forliver slank resten af dit liv på en afslappet og behagelig måde.

 

 

Hypnose - du bruger det allerede hver eneste dag

Hypnose er en naturlig bevidsthedstilstand, som vi mennesker oplever mange gange. F.eks. når vi er fuldt optagede og fokuseret på noget som f.eks. når vi ser TV, kører på motorvejen, falder i staver, laver havearbejde, mv. I denne tilstand er der god og dyb kontakt mellem det bevidste og det underbevidste. Vi kender det alle fra blandt andet at pludselig kommer løsningen på en udfordring helt af sig selv. Undersøgelser viser endda, at de fleste gode idéer og opfindelser er kommet i bruseren eller på vej til/fra arbejde.

Alle sunde og raske mennesker som kan følge instruktioner kan blive hypnotiseret, hvis de ønsker det. Man kan ligeledes selv komme ud af hypnose, når man selv ønsker det. Man er hele tiden ved bevidsthed, vågen og i kontrol.

 

 

En lille - men meget vigtig - investering i resten af dit liv

For at få en vedvarende forandring af dine vaner og tanker i forhold til vægttab, er det vigtigt, at du kommer i dybden og får forankret ændringerne ved repetition og øget forståelse af din overvægt. Vi anvender derfor det avancerede, moderne og strukturerede 5-PATH® hypnosesystem. Forløbet består af 5 sessioner á 2 timer, hvor du opnår dyb indsigt og mulighed for at ændre både dine vaner og tanker på såvel det logiske som det følelsesmæssige plan. Du tænker måske, at det er en del ressourcer at anvende på dette. Isoleret set måske ja. Men i forhold til resten af dit liv, hvor du er slank og med mere energi og livfuldhed er det en meget lille investering. Måske endda ubetydelig.

Bare 10 timer ændrer dit liv

Forløbet består af 5 sessioner á 2 timer

Forløbet er bygget op om 5-PATH® hypnosesystemet og består derfor af 5 sessioner á 2 timer.

 

5-PATH® er et avanceret, moderne og strukteret hypnosesystem. Dette giver dig dyb indsigt i din overvægt og hvordan den kan ændres - både på det logiske og det følelsesmæssige plan. Dette giver vedvarende ændringer og får derved stor betydning for resten af dit liv.

 

 

 

Tilmeld dig via webform her

(du skal kun angive navn, e-mail og tlf.-nr.)

 

Vi kontakter dig derefter inden for 2 arbejdsdage mhp. aftale af tidspunkt for 1. session.

 

Hvis du tilmelder dig via vores webform får du 5% rabat og sparer 300 kr. - du betaler 5.700 kr.

 

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du naturligvis også kontakte os på e-mail (klik her) eller telefon 70 22 70 32.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig via webform her

(du skal kun angive navn, e-mail og tlf.-nr.)

 

Vi kontakter dig derefter inden for 2 arbejdsdage mhp. aftale af tidspunkt.

 

- det væsentlige i fokus

Copyright Significantia © All Rights Reserved